Behandlingar

 

Färg  

För den som vill ha en större förändring än vad en klippning kan göra! Vi använder Inoa, en ammoniakfri färg av Loreal, som gör det skonsammare för både ditt hår och för våra frisörer! På våra färgningar bokar vi in minst 2 timmar, för att du ska känna dig helt nöjd och omhändertagen när du går härifrån! 

Kreativ färg, mer än två färger 

Vi har även detta alternativ, för den som vill ha fler effekter i sitt hår istället för en helfärg. Denna behandling tar i regel något längre tid än en traditionell färgning. 

Bottenfärg 

Vi tycker det är viktigt att du ska känna dig fräsch och på topp jämt! Här färgar vi din utväxt till ett förmånligt pris(max 1 cm).

COVER 5 (Gråhårsfärgning 10 min)

Denna behandling är perfekt för dig som vill ha en liten förändring! Applicering och verkningstid tar inte längre än 10 min, och är perfekt för dig med kort hår. Färgen är något transparent, vilket innebär att den ser otroligt naturlig ut. Detta är något som uppskattas utav våra manliga kunder! 

Avfärgning inklusive infärgning 

Har du ett redan väldigt färgat hår går det inte alltid att färga en annan färg direkt på det. Därför finns detta alternativ - som rensar bort den tidiga färgen och ger dig en ny färg. Denna behandling tar i regel längre tid än en vanlig hårfärgning.

 

 

Till festen

uppsättningarFestuppsättning/baluppsättning 

Ska du på något speciellt event? Kul! Låt oss hjälpa dig bli vacker i håret till detta speciella tillfälle!

Här får du först komma in på en konsultation där vi kommer överrens om frisyrval, och därefter bokar vi in en tid åt dig där vi gör en uppsättning/frisyr utifrån dina önskemål! 

Brudfrisyr

Ska du gifta dig? Grattis! Om vi får äran att hjälpa dig till din speciella dag får du först komma in på en konsultation där vi kommer överrens om frisyr. Sedan bestämmer vi tid och datum då du får komma och ha en skön stund hos oss! Vi bjuder på lättare tilltugg och dryck. Ta gärna med dig dina brudtärnor! Till ett litet tillägg fixar vi även deras frisyrer. 

Det lilla extra 

Ibland är det den lilla förändringen som gör den stora!

Vill du ha en hårtvätt med styling kan vi erbjuda detta, perfekt för dig som tex ska på fest, men ej hinner hem efter jobbet och fixa håret! Snabbstyling (20 min) är för dig som kanske vill ha lyxiga lockar till AW.

Bryn+fransfärg är det ultimata sättet att göra din nya frisyr/färg ultimat!

Har du skägg? Snyggt! Vi hjälper dig att hålla det fräscht och i trim! Vill du eller ditt barn ha en löshårsslinga i en rolig färg? Detta går superfort att fixa.