Hårförlängning

Löshår

Löshår är perfekt för dig som vill ha långt hår på stuts. Det finns olika alternativ på isättning varpå vad du trivs bäst med och som passar ditt hår bäst.

 

Sy/flätning

Man beställer ett sk hårtrens. Man gör små inbakade flätor (oftast två) som går runt huvudet. Sen syr man med specialtråd fast håret i flätan. Denna metod förespråkar vi mest, eftersom man använder inga medel eller klister, vilket inte skadar håret. Det är också lätt att ta lös genom att klippa upp tråden. Det håller ca 2-3månader.

Tejp

Man beställer sk tejphår och med en hårtejp så sätter man fast håret. Det håller bra och man kan använda många olika nyanser av hår. Det sliter en del när du ska ta av håret och lite klister kan upplevas sitta kvar.

Vax/keratin

Man sätter fast en och en hårslinga med hjälp av en värmetång som smälter fast vaxet runt håret. Denna medtod är perfekt för att förtjocka en lugg eller hela håret. Om man gör på fel sätt kan man skada håret oerhört när man ska ta lös det. Har man rätt medel och metod är det inga problem. Kan hålla 3-4månader.

 

hårförlängning topp 10